medlemskab

Praktisk information

ThyBUF
Thy Børne- og Ungdomsfilmklub er en af Danmarks ældste børnefilmklubber og vi elsker at finde gode, sjove, skæve og tankevækkende film, hvor varighed og indhold er afstemt, så de passer til børnenes alder. I biografmørket bliver der ro og plads til fordybelse i filmenes univers, og samtidig giver det plads til et unikt fællesskab.

ThyBUF viser en bred vifte af film. Vi forsøger altid at præsentere børn og unge for de filmiske genrer, og blander film fra Norden, den store verden, animerede og spillefilm.

Du kan vælge mellem grupperne "Mikro", "Mini", "Mega" og "Monster". Film og tidspunkter for de enkelte grupper kan ses på www.thybuf.dk

Tilmelding og medlemskort
Tilmelding til en sæson foregår via www.thybuf.dk og gælder for den valgte gruppe. Alle medlemskaber udbydes efter først-til-mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser til hver forestilling. Betaling foregår online, og medlemskort udleveres ved den første filmweekend. Er man forhindret i at komme til den første fremvisning, kan udlevering aftales med foreningens bestyrelse, skriv blot til info@thybuf.dk

Hold øje med vores hjemmeside og Facebook/Instagram for åbning for tilmeldinger.

Persondata
Vi indsamler persondata med det formål at kunne registrere og få tilskud til vores medlemmer, samt kontakt-oplysninger til medlemmer og ledsagere, idet tilfælde der bliver behov for at ringe et barn hjem fra en forestilling. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik og persondatabehandling på www.thybuf.dk.

Medierådets anbefalinger
ThyBUF udvælger film til de enkelte grupper på baggrund af Medierådets anbefalinger om censur. Du kender dit barn bedst, så tag udgangspunkt i dit barn, når I vælger film og programmer. Du kan læse mere herom på www.medieraadet.dk

COVID-19 og øvrige forbehold
Vi følger de til enhver tid gældende COVID-19 retningslinjer og evt. forbehold eller ændringer i programmet vil blive annonceret på vores hjemmeside, Facebook og Instagram. Derudover henstiller vi til, at barnet bliver hjemme og ikke kommer til forestillingen, hvis barnet har symptomer på sygdom eller har været sammen med en person, der er smittet med COVID-19. Ligeledes tager vi forbehold for ændringer i det planlagte program, herunder evt. visning af andre/alternative film eller planlagte tidspunkter. Ændringer i programmet og/eller evt. aflysning medfører ikke ret til tilbagebetaling eller refusion af købt medlemskab.

Kontakt

Vi henstiller venligst til, at alle spørgsmål vedrørende ThyBUF (filmweekender, serier, arrangementer osv.) rettes til os på info@thybuf.dk. Kino 1-2-3 Thisted har desværre ikke mulighed for at svare på spørgsmål omkring ThyBUF.

I akutte nødstilfælde, kan du kontakte bestyrelsesformanden på tlf. 2217 1492.

 

 

 

Spørgsmål og svar

Valg af serie/gruppe

ThyBUF 's aldersinddelinger i grupperne Mikro (3-4 årige), Mini (5-6 årige), Mega (7-10 årige) og Monster (11-14 år), er gjort i overensstemmelse med den censur, Medierådet har tildelt hver enkelt film. Ældre børn, der ønsker at se film i en yngre gruppe, må altså gerne dette (så køber man et medlemskab til dén gruppe), mens yngre børn kun må se film i en ældre gruppe, når dette er ifølge en voksen (og dermed skal der købes et medlemskab til både barnet og den voksne i samme gruppe). Vi gør opmærksom på, at Medierådets anbefalinger er vejledende og henstiller til, at forældrene ser filmprogrammet igennem og vurderer, om filmene er egnede til lige netop deres barn. Forældrene kender nemlig børnene meget bedre, end både Medierådet og ThyBUF.

 

Salg af medlemskort

Salg af medlemskort til ThyBUF sker online og tidspunktet adviseres via vores Facebook-gruppe. Det er ikke muligt at skifte mellem lørdag og søndag. Hvis man har tilmeldt sig lørdagsholdet, så gælder dette for alle 4 filmvisninger. Såfremt man er forhindret i at komme til en filmforevisning, så medfører dette ikke refundering. Ved for få tilmeldte vil holdet blive aflyst, og de tilmeldte børn vil blive rykket over på et andet hold eller få refunderet pengene.

 

Ændring af medlemskab (inden sæsonstart)

Har du brug for at ændre din bestilling, skal du meddele dette til info@thybuf.dk, hvorefter vi må annullere din ordre og tilbagebetale din indbetaling. Herefter skal du foretage en ny bestilling, hvorefter du vil få et nyt ordrenr. Vi kan desværre ikke ændre eller refundere medlemskaber efter sæsonstart.

Udlevering af medlemskort

Medlemskort udleveres ved den første filmweekend.

Forældre

Forældre og andre voksne er velkomne til at købe et medlemskort og skiftes til at se film sammen med deres børn. Medlemskort købt af forældre (voksne) er ikke personlige og kan derfor deles (og f.eks. gå på skift mellem mor og far og/eller bedsteforældre).

Hvad koster det?

Et medlemskab til Mikro koster 75 kr. (uanset om man er barn eller voksen) og gælder for én sæson.)

Et medlemskab til Mini Koster 125 kr. (uanset om man er barn eller voksen) og gælder for én sæson.)

Et medlemskab til Mega koster 160 kr. og gælder for én sæson. Forældre og andre voksne er velkomne til at købe og dele et medlemskort.

 

Kan man blande film fra flere serier?

Nej - man køber et medlemskort til den samme gruppe/serie og filmene kan ikke blandes.

 

Kan man købe en enkelt billet til ThyBUF-forestillingerne?

Nej. ThyBUF er en forening, der viser film for sine medlemmer og derfor sælges der kun medlemskaber, der gælder for hele sæsonen og ikke enkeltbilletter.

 

Skal man have sit medlemskort med i biografen ved hver filmweekend?

Ja, det skal man. Medlemskortet skal forevises til én fra ThyBUF (vi har foreningstøj med logoer på og er nemme at finde ved indgangen til biografsalen).

 

Kan man se film, hvis man har glemt eller tabt sit medlemskort?

Ja!  Men det er meget vigtigt at man har sit kort med. Man henvender sig ved bordet i foyeren, hvor der altid er en voksen i ThyBUF-foreningstøj (logo), som kan hjælpe dig. Vi har medlemslister til hver serie. Men det er tidskrævende og der er ikke ret meget tid mellem hver film, så vi henstiller til, at medlemskortet bæres hver gang.

 

Må man tage en ven, veninde, kusine eller fætter med i filmklubben?

Filmklubben er for medlemmer, så man kan kun tage venner og familie med, hvis de køber et medlemskab til den pågældende serie.

 

Skal man sidde på en bestemt plads i biografsalen hver gang?

Vi har ikke fast pladser og man må derfor sætte sig, hvor man har lyst. Vi henstiller til at der fyldes op fra en ende, så der kan være plads til alle med medlemskab og forbeholder os ret til at bede medlemmer om at flytte sig sammen, så alle får mulighed for at sidde sammen med dem de kommer med.

 

Hvornår åbnes dørene i Kino 1-2-3 når ThyBUF viser film?

Dørene åbner 15 min. før første forestilling.

 

Uafhentede medlemskort

Uafhentede medlemskort udleveres af ThyBUF i Kino 1-2-3 ved filmweekenderne.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at tage kontakt til os :)

© Copyright ThyBUF

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram