medlemskab

Covid-19

I ThyBUF overholder vi alle gældende COVID-19 restriktioner og vi følger situationen nøje. Da vi er under 200 til hver forevisning, kan vi pt. gennemføre vores sæson som planlagt.

Vi henstiller til, at voksne/ledsagere over 15 år kan fremvise gyldigt corona-pas, og at man så vidt muligt undgår klynger i foyeren og finder sin plads i salen i god tid, så vi undgår trængsel ved ind- og udgangsdøre. ThyBUF-bestyrelsesmedlemmer og frivillige vil så vidt muligt bruge mundbind eller visir, og dette er naturligvis også op til alle, at gøre efter. Der er håndsprit tilgængeligt i foyeren og vi opfordrer til god håndhygienje.

 

Vi gør for en ordens skyld opmærksom på, at man naturligvis kun må møde op til forestillinger hvis man er rask. Kan man ikke komme i børnehave eller skole på grund af sygdom, kan man heller ikke komme i børnefilmklub.

 

Skulle der blive indført restriktioner som følge af COVID-19, der får betydning for afviklingen af vores sæson, vil disse blive annonceret her på hjemmesiden og på vores Facebook.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Spørgsmål?

Du er velkommen til at tage kontakt til os :)

© Copyright ThyBUF

Design & udvikling:
Norsite
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram