medlemskab

Genstart Nordjylland - Gratis filmvisning

Overblik
Programmet
Billeder
Start dato: 
26-09-2021
Tilmeldingsfrist: 
Søndag d. 26/09/21 kl. 09:00
Sted
Kino 1-2-3 Håndværkertorv 9-11 7700 Thisted

Puljen "Genstart Nordjylland" fra DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd) har tildelt os en pose penge, således vi kan afholde 3 gratis filmvisninger inkl. gratis popcorn for børn og unge i Thisted Kommune. Puljens formål er at forebygge ensomhed og styrke fællesskabet i de 7 kommuner, som var nedlukket af hensyn til minksituationen som følge af covid-19.

Vi vil med dette gratis arrangement, skabe gode oplevelser, så alle har mulighed for at deltage på lige vilkår. Vi henstiller derfor til at det kun er børn og unge, som deltager i arrangementet. Budskabet er "Film og Fællesskab". Fælles for alle filmene er, at de viser noget om at stå sammen, og at man kommer langt i et fællesskab. At man finder sine styrker, afhjælper ensomheden samt finder det positive i sammenholdet med andre.

Der vil være en konkurrence hvor man kan vinde sæsonkort til ThyBUF - men det hører I nærmere om nede i biografen, inden filmen starter. Billetter kan bestilles på www.thybuf.dk (Begrænset antal)

Søndag d. 26-09-2021

Kl. 09:30 - Far til Fire & Vikingerne

Film vises til 0.klasse - 2-klasse

Bodil har fødselsdag. Men alt er alligevel ikke godt i, den ellers sammentømrede familie. Søs er træt af at være reservemor for sine søskende, og skulle stå for alt, der hedder husholdning. Søskende Mia og Ole, kan ikke længere holde ud at dele værelse. Far har ikke overskud til at håndtere Onkel Anders' opførsel. Det efterlader Lille Per, i midten af det hele. For at bryde med familiens disharmoni, tilmelder Onkel Anders derfor familien til et ophold på et familieterapisted. I en vikingelandsby.

I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!

 

Kl. 11:30 - BINTI

Film vises til 3.klasse - 5.klasse

Pigen Binti har en video-blog med mere end 1.000 følgere, men vil gerne have endnu flere og drømmer om at møde sit store idol, Tatyana. Men Binti er slet ikke som andre børn, for hun og hendes far der er fra Congo i Afrika, er flygtet til Belgien, hvor de illegalt opholder sig i et forladt hus. En dag dukker politiet op, og Binti og hendes far må flygte, for ikke at blive arresteret og sendt tilbage til Congo.

De ender ude i en skov, hvor Binti møder drengen Elias, som er meget glad for okapier. Binti og Elias bliver venner, og Binti hjælper Elias med at sprede budskabet om at redde okapierne.

Og måske er Binti så heldig, at Elias kan blive hendes vej til at blive boende i Belgien…?

Kl. 13:30 - FIGHT GIRL

Film vises til 6 + klasse

Pigen Bo (Bodil) står mellem sine forældre, der midt i en skilsmisse bekriger hinanden for at få forældremyndigheden. Forældrenes uvilje mod hinanden skaber en vrede indeni Bo, og den vrede fører nogle ukontrollerede handlinger med sig, hvor hun ikke får tænkt sig om først. Hendes indestængte vrede hober sig op, men en dag møder hun pigen Joy, der introducerer Bo til kickboksning. Det bliver et skelsættende vendepunkt for hende, for her kan hun nemlig få afløb for sine indestængte følelser. Hun sætter sig for at kvalificere sig til at blive Shooting Star. Men kan Bo lære at bevare overblikket og omsætte sin vrede for at bruge den taktisk i sporten?

Tilmeld

Far til Fire & Vikingerne

Film vises til 0.klasse - 2-klasse
Starter kl. 09:30

BINTI

Film vises til 3.klasse - 5.klasse
Starter kl. 11:30

FIGHT GIRL

Film vises til 6. + klasse
Starter kl. 13:30

© Copyright ThyBUF

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram