Aladdin

Den kække gadeknægt Aladdin har boet hele sit liv i byen Agrabah. Her bliver han håbløst forelsket i prinsessen Jasmin, hvilket ikke er nemt når man lever som fattig tyv. Men den mystiske troldmand, Jafar giver Aladdin nyt håb om kærligheden. Jafar lover Aladdin guld og rigdom, hvis bare han vil bringe ham en magisk lampe.

Aladdin finder ikke bare den magiske lampe, han opdager også, at den gemmer på en magisk lampeånd - den utrolige Genie, som kan få Aladdins vildeste ønsker til at blive til virkelighed

Miss Viborg

I en jysk provinsby er der tilsyneladende intet nyt under solen.

Tidligere skønhedsdronning, Solvej, lever helt isoleret med vante rutiner og dyrkning af gamle knuste drømme.

På sin pensionistknallert tøffer hun rundt med hunden, og supplerer førtidspensionen med salg af sine receptpligtige piller i lokalområdet. Naboens datter, 17- årige Kate, aner ikke hvad hun skal stille op med sig selv og sit liv, og i et anfald af kedsomhed bryder hun ind i nabolejligheden, men overraskes af Solvej.

Nu begynder et spil om, hvem der snyder hvem.

Grinchen - Julen er stjålet

I eventyrlandet hvor Grinchen og hvemmerne bor glæder man sig til den store julefest.

Grinchen bryder sig ikke om julen, og han vil prøve at stoppe den. Den lille pige Cindy er også begyndt at tvivle på julen, og hun opsøger Grinchen for at finde svarerne på julens mysterium.

Mugge & hans mærkelige hjerne (Premierefilm)

Første dag efter sommerferien skal eleverne til prøve. Og da den ellers så glade dreng Mugge viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere, går hele systemet i panik. Mugge sendes omgående i specialklasse og spås en sort fremtid.

Han beslutter sig derfor for at starte sin egen skole - Friheden. En skole hvor der er plads til børn med mærkelige hjerner.

Premierefilm: Scream 5

Den femte film i slasher-franchisen, der første gang så dagens lys i 1996 med Scream. I den kommende film vender således den efterhånden legendariske morder Ghostface tilbage - det sammen med for serien velkendte ansigter i Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette.

Retfærdighedens Ryttere

Filmen handler om militærmanden Markus, der må drage hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto, der var ombord på toget, mener nemlig, at en større konspiration står bag, og sammen med hans to excentriske venner Lennart og Emmenthaler. De opsøger Markus, som er opsat på at få hævn over sin kone, og de begiver sig ud på et retfærdighedstogt.

After We Collided

Efter hændelserne i den første film starter Tessa sit praktikforløb hos et bogforlag som single og selvstændig. Imens lever Hardin en rodløs tilværelse, imens han prøver at komme over tabet af sit livs kærlighed. Da Tessa i en brandert på en forretningsrejse ringer til Hardin, finder han hende på et hotelværelse med hendes nye kollega Trevor, og Hardin bliver sygeligt jaloux.

Herefter bliver de to teenageres liv igen viklet ind i hinanden, og de må nu prøve at håndtere deres komplicerede følelser for hinanden, mens de kæmper med tillid, emotionelle udbrud og deres unægtelige tiltrækning til hinanden.

Shorta

Den danske action-thriller 'Shorta' følger to politibetjente, Jens og Mike, der bliver fanget i en boligblok, da et borgeroprør bryder ud. Det sker, da en ung dreng dør i politiets varetægt. De to betjente må nu forsøge at slippe ud af ghettoen, mens de bliver jagtet vildt - og med på slæb har de den anholdte teenager Amos. Det meget umage trekløver udsættes på hver deres måde for et voldsomt pres, og det bliver for alle en kamp at komme igennem aftenen og natten med livet i behold.