Premierefilm: Scream 5

Den femte film i slasher-franchisen, der første gang så dagens lys i 1996 med Scream. I den kommende film vender således den efterhånden legendariske morder Ghostface tilbage - det sammen med for serien velkendte ansigter i Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette.

Retfærdighedens Ryttere

Filmen handler om militærmanden Markus, der må drage hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto, der var ombord på toget, mener nemlig, at en større konspiration står bag, og sammen med hans to excentriske venner Lennart og Emmenthaler. De opsøger Markus, som er opsat på at få hævn over sin kone, og de begiver sig ud på et retfærdighedstogt.

After We Collided

Efter hændelserne i den første film starter Tessa sit praktikforløb hos et bogforlag som single og selvstændig. Imens lever Hardin en rodløs tilværelse, imens han prøver at komme over tabet af sit livs kærlighed. Da Tessa i en brandert på en forretningsrejse ringer til Hardin, finder han hende på et hotelværelse med hendes nye kollega Trevor, og Hardin bliver sygeligt jaloux.

Herefter bliver de to teenageres liv igen viklet ind i hinanden, og de må nu prøve at håndtere deres komplicerede følelser for hinanden, mens de kæmper med tillid, emotionelle udbrud og deres unægtelige tiltrækning til hinanden.

Shorta

Den danske action-thriller 'Shorta' følger to politibetjente, Jens og Mike, der bliver fanget i en boligblok, da et borgeroprør bryder ud. Det sker, da en ung dreng dør i politiets varetægt. De to betjente må nu forsøge at slippe ud af ghettoen, mens de bliver jagtet vildt - og med på slæb har de den anholdte teenager Amos. Det meget umage trekløver udsættes på hver deres måde for et voldsomt pres, og det bliver for alle en kamp at komme igennem aftenen og natten med livet i behold.