Yakari på store eventyr

Den lille indianerdreng Yakari har en magisk evne til at tale med dyr. Eventyret begynder med at Yakari går på jagt efter Lille Torden, en rekordstor og vild mustang-hest, som alle siger er umulig at fange. Under den vanskelige jagt gennem de fantastiske landskaber farer Yakari vild, men han får hjælp af Store Ørn, som giver ham muligheden for at tale med dyr.

Den frække tandfe

Violetta, den nysgerrige og frække tandfe, farer ved et uheld vild i menneskenes verden. For at komme tilbage til feernes univers og bestå sin tandfe-eksamen får Violetta brug for hjælp fra den 12-årige Maxie, der lige er flyttet til byen med sin mor. Maxie elsker naturen, og føler sig bestemt ikke hjemme i byen. Violetta indgår en aftale med Maxie: Maxie hjælper Violetta tilbage til feernes verden, og til gengæld skal Violetta ved hjælp af magi sørge for, at Maxie kan vende tilbage til det gamle hus på landet. Sammen begynder de deres livs eventyr.

Familien Jul

Hugo får sig sit livs overraskelse, da han opdager, at en magisk nisse er flyttet ind. Sammen med hans søskende bliver de enige om at holde den skjult for deres julehadende far, Niels og deres mor, politibetjenten, Agnete. De lærer den at leve i deres verden, men udfordringerne bliver stadig større, ikke mindst da de smugler den med på deres årlige campingferie. Det skaber store problemer for hele Familien Jul - da Niels bliver anholdt. Nu får de 3 søskende travlt med at redde nissen og Niels.

Bennys badekar

Benny bor i et højhus, hvor der ikke er særlig meget at lave for børn. Han fanger en haletudse, og putter den ned i sit badekar. Iført sit frømandsudstyr springer han selv i badekarret, bliver lige så lille som haletudsen og oplever sammen med den en utrolig undersøisk fantasiverden. Benny kommer op igen, men da hans forældre er kørt en tur, inviterer han legekammerater op, for at de sammen kan opleve noget af det, han selv oplevede med haletudsen på havets bund.

Sikke et cirkus

I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege.

Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie.

Men et spor i sneen ogen række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden.

Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Da Ramona med hjælp fra alle sine venner kommer på sporet af sin efterfølger, bliver en stor
hemmelighed afsløret. En hemmelighed, som vil ændre Ramonas liv for altid.

Hodja fra Pjort

Drengen Hodja får et flyvende tæppe af en klog gammel tæppehandler.

En ond og magtbegærlig sultan vil imidlertid have fingre i tæppet. Sammen med pigen Smaragd må Hodja derfor igennem mange farefulde oplevelser, før alt kan ende godt.

En ægte klassiker - der selvfølgelig skal ses i biografen!

Peddersen og Findus - Den bedste jul nogensinde

Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård.

Den lille kat er nervøs for,om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven.
Peddersen forsikrer dog, at det nok skal blive jul, og at det helt sikkert bliver den bedste jul nogensinde.

Isblomstens hemmelighed / Den glemte ting (2 film)

Del 1: Første gang Svindel forsøger at trylle, kommer han ved et uheld til at skyde oldefars tryllestav langt ind i De Grønne Ærters Dal. Sammen med Fup får de en anden og meget mere magisk tryllestav med tilbage.

Del 2: En dreng finder en mærkværdig ting på stranden, da han er ude for at samle kapsler. En ting, som er blevet glemt.

Jeg er William

Der trækkes på den bedste nordiske børnefilmtradition i fortællingen om drengen William, der bestemt ikke har det for nemt. Hans far er død, og moren er indlagt på et psykiatrisk hospital. Tilbage er kun den småkriminelle morbror Nils, der har rodet sig ud i en større spillegæld. Den må William forsøge at hjælpe ham af med, samtidig med at han både skal forholde sig til at blive mobbet og til sin spirende forelskelse i pigen Viola.

"Jeg er William" er en både munter og alvorlig børnefilm med indslag af magisk realisme. Den er baseret på forfatter Kim Fupz Aakesons populære bog af samme navn.

Kagekampen - Klar, parat, bag!

Alflingerne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfie beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladet kan tilbyde. Elfie bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. Theos situation minder Elfie om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre. De tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs.