Sikke et cirkus

I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege.

Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie.

Men et spor i sneen ogen række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden.

Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Da Ramona med hjælp fra alle sine venner kommer på sporet af sin efterfølger, bliver en stor
hemmelighed afsløret. En hemmelighed, som vil ændre Ramonas liv for altid.

Hodja fra Pjort

Drengen Hodja får et flyvende tæppe af en klog gammel tæppehandler.

En ond og magtbegærlig sultan vil imidlertid have fingre i tæppet. Sammen med pigen Smaragd må Hodja derfor igennem mange farefulde oplevelser, før alt kan ende godt.

En ægte klassiker - der selvfølgelig skal ses i biografen!

Peddersen og Findus - Den bedste jul nogensinde

Der er to dage til juleaften, og Peddersen og Findus er sneet inde på deres lille gård.

Den lille kat er nervøs for,om det overhovedet bliver jul i år, da de er løbet tør for mad, og det er umuligt at fælde et juletræ i skoven.
Peddersen forsikrer dog, at det nok skal blive jul, og at det helt sikkert bliver den bedste jul nogensinde.

Isblomstens hemmelighed / Den glemte ting (2 film)

Del 1: Første gang Svindel forsøger at trylle, kommer han ved et uheld til at skyde oldefars tryllestav langt ind i De Grønne Ærters Dal. Sammen med Fup får de en anden og meget mere magisk tryllestav med tilbage.

Del 2: En dreng finder en mærkværdig ting på stranden, da han er ude for at samle kapsler. En ting, som er blevet glemt.

Jeg er William

Der trækkes på den bedste nordiske børnefilmtradition i fortællingen om drengen William, der bestemt ikke har det for nemt. Hans far er død, og moren er indlagt på et psykiatrisk hospital. Tilbage er kun den småkriminelle morbror Nils, der har rodet sig ud i en større spillegæld. Den må William forsøge at hjælpe ham af med, samtidig med at han både skal forholde sig til at blive mobbet og til sin spirende forelskelse i pigen Viola.

"Jeg er William" er en både munter og alvorlig børnefilm med indslag af magisk realisme. Den er baseret på forfatter Kim Fupz Aakesons populære bog af samme navn.

Kagekampen - Klar, parat, bag!

Alflingerne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfie beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladet kan tilbyde. Elfie bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. Theos situation minder Elfie om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre. De tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs.

Premierefilm: Familien Jul og Nissehotellet

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor.

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr…

Den Store Stygge Ræv og hans venner

Animationsfilmen ’Den store stygge ræv og alle hans venner’ består af tre små teaterstykker. Tilsammen skildrer de det ikke helt almindelige liv på og omkring en bondegård. Her skal en menneskebaby finde sit rette hjem, tre kyllinger opfostres af en ræv, og julen reddes.