Jeg er William

Der trækkes på den bedste nordiske børnefilmtradition i fortællingen om drengen William, der bestemt ikke har det for nemt. Hans far er død, og moren er indlagt på et psykiatrisk hospital. Tilbage er kun den småkriminelle morbror Nils, der har rodet sig ud i en større spillegæld. Den må William forsøge at hjælpe ham af med, samtidig med at han både skal forholde sig til at blive mobbet og til sin spirende forelskelse i pigen Viola.

"Jeg er William" er en både munter og alvorlig børnefilm med indslag af magisk realisme. Den er baseret på forfatter Kim Fupz Aakesons populære bog af samme navn.

Kagekampen - Klar, parat, bag!

Alflingerne har levet i skjul under bakken i mange år, men Elfie beslutter sig for, at finde ud af, hvad livet på overfladet kan tilbyde. Elfie bliver venner med bageren, Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. Theos situation minder Elfie om alfernes sande formål i livet: At hjælpe andre. De tre venner sætter sig derfor for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs.

Premierefilm: Familien Jul og Nissehotellet

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor.

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr…

Den Store Stygge Ræv og hans venner

Animationsfilmen ’Den store stygge ræv og alle hans venner’ består af tre små teaterstykker. Tilsammen skildrer de det ikke helt almindelige liv på og omkring en bondegård. Her skal en menneskebaby finde sit rette hjem, tre kyllinger opfostres af en ræv, og julen reddes.