Bien Maja og det gyldne æg

Bien Maja og hendes ven Willi er lige kommet ud af deres vinterhi. Men de keder sig, så de går på opdagelse udenfor bikuben.

Pludselig hører de den grønne myre Chomp råbe på hjælp. Han er på flugt fra næsehornsbillerne Rumba, Henchie og Boof, som vil stjæle det gyldne æg, som Chomp er på vej til myrekolonien på toppen af Bonsai Bjerget med.

Men Chomp har forstuvet foden, så Maja tilbyder at hjælpe. Sammen med deres gamle venner, de røde myrer Arnie og Barney, begiver Maja og Willi sig nu ud på en farefuld færd med mange overraskelser og forhindringer undervejs, hvor Willi opdager nye sider af sig selv og Maja lærer, at tillid er noget man må gøre sig fortjent til.

Den lille grå traktor Fergie

Gustav er på sommerferie med sin familie på landet. Her møder han de sjove landmænd på nabogården - Gokke, Grynet og Gammelfar. Men det allerbedste nye bekendtskab er den lille grå traktor Fergie, som har en magiskfunktion, der gør den levende. Snart bliver traktoren og Gustav bedste venner.

Ellevilde Ella

Intet kan skille Ella og Mikkel ad, men en dag flytter en ny dreng ind i deres kvarter. Nu ændres alting, og Ella må tage på et eventyr for at redde sit venskab med Mikkel.
'Ellevilde Ella' er baseret på den populære tegneserie af samme navn om den livsglade Ella, som bor med sin far i Soltoppen-højhusene.