Vitello

Syv-årige Vitello er sjov, fræk og fuld af virkelig gode idéer – og såmænd også en del knap så gode idéer. Han bor i et rækkehus ved ringvejen alene med sin kontante og kærlige mor, som elsker popsange, hvidvin og spaghetti med riveost. Vitello er ikke typen, der finder sig i kedsomhed. Der er vennerne, der er centeret, der er drømme og ting der skal prøves og undersøges – livet er faktisk helt okay! Et enkelt savn skygger dog på Vitello. Han kender ikke sin far, og Mor er ikke nogen stor hjælp i den sammenhæng. Han går derfor på jagt efter en far…

Månens vogter

Den generte faun Mune bliver overraskende udpeget som den nye Månens Vogter, og så ser underverdenens hersker Necros sit snit til at skabe kaos på Den Lille Planet. Alt går galt for Mune, og mens alles øjne er rettet mod ham, stjæler Necros solen, hvorved også månen mister sit lys. Det er nu op til Mune at genskabe balancen på planeten, og sammen med Solens Vogter, Sohon, og pigen Glimt, drager han ud på den farefulde færd for at redde solen.

AFLYST: 4 dage før juleaften (Premier film) Der ledes i øjeblikket efter alternativ film

Mens han længes efter et vildt eventyr får Julemanden pludselig sit ønske opfyldt, da han ved et uheld slår sit hoved og begynder at tro, at han er Superjulemanden: Den verdensberømte julefrontkæmper-helt! Med hjælp fra den 11-årige tech-ekspert Billie og Leo, julemandens “Elf-xecutive” assistent, vil “Superjulemanden” tage kampen op mod en legetøjsfanatisk forretningsmand med storhedsvanvid så julen kan blive reddet!

De 5 får problemer

De 5 er endnu en gang klar til at bruge sommerferien på et vildt eventyr. George, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy er for første gang alene på campingferie. Her møder de drengen, Hardy, der opfører sig lidt underligt. Hvad der skulle have været en helt almindelig sommerferie ændrer sig hurtigt, da Dick bliver kidnappet. Det står hurtigt klart for de 5 mysterieløsere, at det slet ikke var Dick, men Hardy som kidnapperne var ude efter, men hvorfor?

Uuups! Dyr over bord....

Ombord på Noahs ark bor blandt alle de andre dyr nestrianer-dyret Fini og grymp-dyret Lea, som er bedste venner.

Selvom der er gået flere uger, flyder arken stadig rundt uden land i sigte. Ved et uheld ryger Fini og Lea over bord sammen med det sidste mad.

Mens Fini vågner i en mærkelig koloni fyldt med meget velkendte skabninger, vågner Lea på en smuk ø. I et kapløb mod tiden, tidevand og skræmmende rystelser, skal Fini redde sine venner, genforene sig med sin familie og redde en hel koloni fra total ødelæggelse. Vil han klare det med hjælp fra sine gode venner?

100% ULV

Drengen Freddy er arvtager i en familie af stolte varulve og han er overbevist om, at han nok skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle.

Freddy får sig dog noget af en overraskelse, da han til sin første “forulvning” forvandles til en frygtindgydende… PUDDELHUND.

Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine (Premierefilm)

Lucia er teenager, flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen.

Alt er godt, indtil en konfus ogulykkelig rektor på et stormøde aflyser julen. Rektor er genoplever et traume fra sin tid som julemand i 1897, og Lucia må træde til og via en magisk tidsmaskine tage tilbage i tiden og finde ud af, hvad der har traumatiseret rektor.

De fem og djævleklippen

Drengepigen 'Georg' bliver presset af sine forældre til at tilbringe sommerferien sammen med to fætre og en kusine, mens hun hellere ville være i fred med sin hund.
Men de bliver gode venner og sammen bliver de fem hvirvlet ind i begivenheder, hvor de må redde Georgs far og hans hemmelige forskningsprojekt fra en overhængende fare.

Rocks

En skæbnesvanger dag kommer 15-årige Rocks og lillebror Emmanuel hjem fra skole og opdager, at moren har forladt dem. Rocks frygter de vil blive adskilt, og hun gør derfor alt for at holde deres situation hemmelig. Med alle odds imod sig, formår hun, med hjælp fra sine højtelskede veninder, at undgå myndighederne. Men udfordringerne vokser sig større og større, og Rocks mærker afmægtigheden tage til og presset stige.

Rocks var blandt de nominerede til Bafta-prisen (engelsk modstykke til Oscar) som årets film. Filmen vandt "Bedste Ungdomsfilm" på Kristiansand Internationale Barnefilmsfestival.

Ghostbusters: Afterlife

Filmen handler denne gang om en enlig mor, der sammen med sine to børn opdager en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og hendes afdøde bedstefar.

Paul Rudd (Ant-Man), Carrie Coon og Finn Wolfhard er blandt de nye skuespillere, mens Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og selveste Bill Murray alle vender tilbage i deres ikoniske roller.

Mere omtale af 'Ghostbusters: Afterlife' følger...