Uuups! Dyr over bord....

Ombord på Noahs ark bor blandt alle de andre dyr nestrianer-dyret Fini og grymp-dyret Lea, som er bedste venner.

Selvom der er gået flere uger, flyder arken stadig rundt uden land i sigte. Ved et uheld ryger Fini og Lea over bord sammen med det sidste mad.

Mens Fini vågner i en mærkelig koloni fyldt med meget velkendte skabninger, vågner Lea på en smuk ø. I et kapløb mod tiden, tidevand og skræmmende rystelser, skal Fini redde sine venner, genforene sig med sin familie og redde en hel koloni fra total ødelæggelse. Vil han klare det med hjælp fra sine gode venner?

100% ULV

Drengen Freddy er arvtager i en familie af stolte varulve og han er overbevist om, at han nok skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle.

Freddy får sig dog noget af en overraskelse, da han til sin første “forulvning” forvandles til en frygtindgydende… PUDDELHUND.

Julemandens datter 3 - Den magiske tidsmaskine (Premierefilm)

Lucia er teenager, flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen.

Alt er godt, indtil en konfus ogulykkelig rektor på et stormøde aflyser julen. Rektor er genoplever et traume fra sin tid som julemand i 1897, og Lucia må træde til og via en magisk tidsmaskine tage tilbage i tiden og finde ud af, hvad der har traumatiseret rektor.

De fem og djævleklippen

Drengepigen 'Georg' bliver presset af sine forældre til at tilbringe sommerferien sammen med to fætre og en kusine, mens hun hellere ville være i fred med sin hund.
Men de bliver gode venner og sammen bliver de fem hvirvlet ind i begivenheder, hvor de må redde Georgs far og hans hemmelige forskningsprojekt fra en overhængende fare.

Rocks

En skæbnesvanger dag kommer 15-årige Rocks og lillebror Emmanuel hjem fra skole og opdager, at moren har forladt dem. Rocks frygter de vil blive adskilt, og hun gør derfor alt for at holde deres situation hemmelig. Med alle odds imod sig, formår hun, med hjælp fra sine højtelskede veninder, at undgå myndighederne. Men udfordringerne vokser sig større og større, og Rocks mærker afmægtigheden tage til og presset stige.

Rocks var blandt de nominerede til Bafta-prisen (engelsk modstykke til Oscar) som årets film. Filmen vandt "Bedste Ungdomsfilm" på Kristiansand Internationale Barnefilmsfestival.

Ghostbusters: Afterlife

Filmen handler denne gang om en enlig mor, der sammen med sine to børn opdager en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og hendes afdøde bedstefar.

Paul Rudd (Ant-Man), Carrie Coon og Finn Wolfhard er blandt de nye skuespillere, mens Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og selveste Bill Murray alle vender tilbage i deres ikoniske roller.

Mere omtale af 'Ghostbusters: Afterlife' følger...

Ternet Ninja 2

Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare.

Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

Bumblebee

På flugt, forfulgt og skadet søger den levende robot – Autobotten B-127 – skjul ved at efterlignemiljøet, den er landet i. Hvilket betyder, at den knapt 18-årige pige Charlie kommer til at købe meget mere, end hun aner, da hun bruger sine sparepenge på en gammel folkevogn for at sætte den i stand. Med både regeringsagenter og dræberrobotter – Decepticoner – på sporet kommer Charlie og hendes nye ven ud for deres livs eventyr.